LA INVENCIó DELS CàTARS : LA VERITABLE HISTòRIA DELS BONS HOMES A CATALUNYA

La invenció dels càtars : la veritable història dels Bons Homes a Catalunya
 

AUTOR/-A: 

GRAU TORRAS, SERGI

EDITORIAL: 

ANGLE EDITORIAL

COLECCIÓN: 

INSPIRA ; 56

ISBN: 

9788416139873

EDICIÓN: 

1

DESCR. FÍSICA: 

224 p. 23 cm

FECHA PUBL.: 

02-2016

IDIOMA: 

cat 
$ 18.00

Según respuesta  
     del editor  


Libro
Añadir al carrito
 
 
Al voltant dels càtars s'ha fabricat una imatge que té poc a veure amb la realitat. El mite ha crescut sense rigor històric i avui dia aquesta imatge domina la gran majoria de llibres, des de l'assaig als best-sellers i la ciència ficció, i fins tot no és difícil trobar algun programa televisiu o radiofònic que hi faci referència.
Aquest llibre vol ser una història dels càtars a Catalunya a través dels seus documents, fonts i testimonis, els quals ens apropen a la vivència d'homes i dones que van creure en la reforma del cristianisme. La seva proposta va desencadenar la reacció ferotge del poder eclesiàstic i polític i el catarisme va ser condemnat. La conseqüència immediata va ser la creació de la Inquisició i la instauració dels mecanismes repressius que, a partir de llavors, van castigar tothom que s'allunyés del dogma catòlic. Així, els càtars van acabar condemnats per heretges i perseguits arreu d'Europa.
Però, què en sabem realment dels càtars? Eren vegetarians? Místics? Creien en la reencarnació? Quants n'hi va haver a Catalunya? Quines rutes seguien? Tenien el Grial? I els templers? Quins eren els seus preceptes?
 
SERVICIO EXCLUSIVO Y ESPECIALIZADO A BIBLIOTECAS
Puvill Libros, S.A. c/ Estany, 13, Nave D-1. 08038 Barcelona
Teléfono+34 932 988 960 Fax+34 932 988 961 e-mail info@puvill.com
Facebook facebook.com/Puvill.Libros
Google+ plus.google.com/+PuvillLibrosBarcelona