L'ILLA SENSE MEMòRIA

L'illa sense memòria
 

AUTOR/-A: 

MAS I QUETGLAS, JOAN

EDITORIAL: 

EDITORIAL MOLL

COLECCIÓN: 

RAIXA ; 198

ISBN: 

9788427321984

EDICIÓN: 

1

DESCR. FÍSICA: 

189 p. 19 cm

FECHA PUBL.: 

01-01-2012

IDIOMA: 

cat 
$ 15.50

Según respuesta  
     del editor  


Libro
Añadir al carrito
 
 
Un jove bibliotecari es llança a l’abisme per esdevenir l’àngel protector de la dona que estima. El seu diari íntim i un assaig sobre la Segona República arriben a mans d’un cosí seu, periodista en hores baixes, i el porten fins a un empresari arruïnat que li revela algunes de les infàmies comeses i encobertes pels fabricants de silenci.
El viatge de feina per Praga i Berlín que aquest periodista realitza es transforma en la recerca de la seva pròpia identitat, en una reflexió sobre la solitud i en la investigació d’aquelles revelacions. A Berlín troba indicis d’una colossal trama per ocultar el passat i exercir el poder a l’ombra.
Amb la paraula, l’única arma al seu abast, emprèn el rescat de la memòria col·lectiva robada; però descobrirà que enfrontar-se als fabricants de silenci és una empresa perillosa.
Amb un estil directe, a voltes irònic, Joan Mas basteix una fàbula sobre la necessitat de reivindicar la història, la complicitat d’un poble que ven la seva consciència o, simplement, calla i mira cap a un altre costat.
 

XIV Premi de Narrativa Vila de Lloseta.

SERVICIO EXCLUSIVO Y ESPECIALIZADO A BIBLIOTECAS
Puvill Libros, S.A. c/ Estany, 13, Nave D-1. 08038 Barcelona
Teléfono+34 932 988 960 Fax+34 932 988 961 e-mail info@puvill.com
Facebook facebook.com/Puvill.Libros
Google+ plus.google.com/+PuvillLibrosBarcelona