FEM LA INDEPENDèNCIA : LA REPúBLICA CATALANA INDEPENDENT I L'ESPANYA IRREFORMABLE

Fem la independència : la República Catalana Independent i l'Espanya irreformable
 

AUTOR/-A: 

CASTELLANOS I LLORENç, CARLES

EDITORIAL: 

EDICIONS DEL 1979

COLECCIÓN: 

LLEVAT ; 26

ISBN: 

9788412325553

EDICIÓN: 

1

DESCR. FÍSICA: 

130 p. 21 cm

FECHA PUBL.: 

03-07-2023

IDIOMA: 

cat 
$ 13.50

Según respuesta  
     del editor  


Libro
Añadir al carrito
 
 
Aquest llibre parteix d’una doble constatació: afirma la importància que ha tingut per a la voluntat popular de la nació catalana el moviment polític que, covat al llarg d’uns anys de grans mobilitzacions, es manifestà d’una manera oberta i contundent el Primer d’Octubre de 2017; i, en contraposició, mostra la clara involució d’Espanya com a estructura de poder immergida en una crisi democràtica creixent.
Per a entendre el present, però, convé aprofundir en els fets esdevinguts d’ençà dels anys seixanta del segle passat. Partint d’aquesta conjuntura, i sense abandonar del tot la perspectiva històrica, se situen els antecedents i la trajectòria del moviment d’alliberament nacional dels Països Catalans, i s’aporten les claus que constaten que l’Estat espanyol és irreformable en les condicions presents.
En els capítols darrers, l’autor, un referent de l’independentisme, ens exposa un camí cap a la conquesta de la República Catalana Independent. I ho fa amb una proposta de línies d’acció que supera diverses limitacions ideològiques actuals, com la incapacitat d’analitzar correctament el sistema espanyol de dominació, la impossibilitat de desempallegar-se de les pràctiques autonomistes o el temor a la repressió.
 
SERVICIO EXCLUSIVO Y ESPECIALIZADO A BIBLIOTECAS
Puvill Libros, S.A. c/ Estany, 13, Nave D-1. 08038 Barcelona
Teléfono+34 932 988 960 Fax+34 932 988 961 e-mail info@puvill.com
Facebook facebook.com/Puvill.Libros
Google+ plus.google.com/+PuvillLibrosBarcelona