ERÒTIC : DIÀLEG SOBRE L'AMOR

Eròtic : diàleg sobre l'amor
 

AUTOR/-A: 

PLUTARCO
LLABRÉS I RIPOLL, MARIA ROSA (ed.)

EDITORIAL: 

DOCUMENTA BALEAR

COLECCIÓN: 

VAROIC ; 39

ISBN: 

9788419956231

EDICIÓN: 

1

DESCR. FÍSICA: 

126 p. 21 cm

FECHA PUBL.: 

21-05-2024

IDIOMA: 

cat 
$ 18.00

Disponible


Libro
Añadir al carrito
 
 
Obra de la literatura clàssica que marca una fita singular sobre l'amor a l'antiguitat. És una obra de maduresa de Plutarc on defensa la igualtat d'homes i dones en el pla intel·lectual i afectiu.
El diàleg entre amics debat les castes d'amor i les seves dimensions en el pla humà, religiós i filosòfic. El diàleg transcorre entorn de tres nuclis temàtics: La comparació entre pederàstia i amor heterosexual, l'elogi al déu Eros i una defensa de l'amor conjugal. On les dones estan dotades de virtut i d'amor al mateix nivell que els homes.
Plutarc és un autor grec d’època romana (s. i-ii dC) autor de les Vides paral·leles i de les Obres morals i de costums, precedents de l’assaig modern. En l’Eròtic, un diàleg entre amics a l’estil platònic, estableix un debat sobre les castes d’amor i les seves conseqüències en el pla humà, religiós i filosòfic: totes les dimensions d’un fenomen sempre intrigant i sorprenent com és el sentiment amorós. També, a través d’unes figures feme­nines poderoses, defensa la igualtat d’homes i dones, tant en el pla intel·lectual com afectiu, una idea al seu temps minoritària.
Maria Rosa Llabrés Ripoll
 
SERVICIO EXCLUSIVO Y ESPECIALIZADO A BIBLIOTECAS
Puvill Libros, S.A. c/ Estany, 13, Nave D-1. 08038 Barcelona
Teléfono+34 932 988 960 Fax+34 932 988 961 e-mail info@puvill.com
Facebook facebook.com/Puvill.Libros
Google+ plus.google.com/+PuvillLibrosBarcelona