EL SECRET DE MUNIC

El secret de Munic
 

AUTOR/-A: 

PEÑA CARULLA, ROGER

EDITORIAL: 

GREGAL

COLECCIÓN: 

NOVEL·LA

ISBN: 

9788494509117

EDICIÓN: 

1

DESCR. FÍSICA: 

306 p. 23 cm

FECHA PUBL.: 

18-02-2016

IDIOMA: 

cat 
$ 21.00

Según respuesta  
     del editor  


Libro
Añadir al carrito
 
 
El Lluís, periodista esportiu, afectat d’una greu malaltia, es reuneix amb el seu fill per mirar de recuperar una relació trencada anys abans de manera traumàtica.
En la trobada, fa balanç, gairebé una confessió, d’una vida que ha estat tan intensa com desordenada. Li explica les seves peripècies familiars i personals, que inclouen atzagaiades i actes d’un cert heroisme. El repàs de la seva vida permet, alhora, fer un viatge per la geografia de mig món i per les vides dels herois i antiherois que l’han acompanyat i han estat els seus referents o la seva perdició.
De la mà de la confessió del Lluís, vividor empedreït, el lector coneixerà experiències trepidants marcades per aspectes tan diversos com la barbàrie nazi, l’espionatge, la sexualitat, els esports i les diverses cares de la Barcelona postolímpica.
El secret de Munic és una obra heterogènia, a mig camí entre la política i el gènere negre, entre els records de joventut i la narrativa eròtica, entre el llibre de viatges i la novel·la històrica, que inclou una profunda anàlisi dels sorprenents personatges que delimiten la vida del Lluís, un home normal a qui la vida ha portat a una existència plena de contradiccions, no gens normal, que l’ha fet anar sempre contra corrent
 
SERVICIO EXCLUSIVO Y ESPECIALIZADO A BIBLIOTECAS
Puvill Libros, S.A. c/ Estany, 13, Nave D-1. 08038 Barcelona
Teléfono+34 932 988 960 Fax+34 932 988 961 e-mail info@puvill.com
Facebook facebook.com/Puvill.Libros
Google+ plus.google.com/+PuvillLibrosBarcelona