EL LLIBRE BLANC DEL POLòNIA

El llibre blanc del Polònia
 

AUTOR/-A: 

SOLER, TONI
LUCAS, MANEL
NOVELL, QUECO

EDITORIAL: 

ARA LLIBRES

ISBN: 

9788417804824

EDICIÓN: 

1

DESCR. FÍSICA: 

240 p. 26 cm

FECHA PUBL.: 

15-03-2021

IDIOMA: 

cat 
$ 28.00

Según respuesta  
     del editor  


Libro
Añadir al carrito
 
 
El llibre que han de tenir tots els polonesos! Quinze anys de mordacitat, mirada crítica i sentit de l’humor d’un programa que ha fet història!
Quan es va estrenar el Polònia, a Catalunya hi governava un tripartit que Pasqual Maragall va batejar com a «Dragon Khan». Si el 2006 ens semblava llavors ingovernable, en els 15 anys que han vingut després, el país ha viscut vicissituds que han deixat petita aquella muntanya russa: la negociació de l’Estatut, el procés independentista, una crisi econòmica, els discursos de Montilla i una pandèmia mundial. I el Polònia sempre ha estat allà, fent de cronista mordaç d’una realitat que no ha parat de canviar.
En aquest llibre, els creadors del programa deixen de banda l’actualitat i, per una vegada, es disposen a explicar-se ells mateixos. Des de com es va decidir el títol del programa fins als malabarismes que han de fer per reaccionar davant les notícies de darrera hora. Des de la llista dels seus esquetxos preferits fins a la relació, sempre complicada, amb els polítics que parodien. En aquestes pàgines s'hi resumeix la història oral d’un gran clàssic de la televisió. Si el Polònia és una eina única per entendre el país, aquest llibre és el testimoni imprescindible per entendre el Polònia.
 
SERVICIO EXCLUSIVO Y ESPECIALIZADO A BIBLIOTECAS
Puvill Libros, S.A. c/ Estany, 13, Nave D-1. 08038 Barcelona
Teléfono+34 932 988 960 Fax+34 932 988 961 e-mail info@puvill.com
Facebook facebook.com/Puvill.Libros
Google+ plus.google.com/+PuvillLibrosBarcelona