CENDRA VIVA

Cendra viva
 

AUTOR/-A: 

VILANOVA I VILA-ABADAL, MARIA

EDITORIAL: 

GREGAL

COLECCIÓN: 

NOVEL·LA

ISBN: 

9788494389818

EDICIÓN: 

1

DESCR. FÍSICA: 

202 p. 24 cm

FECHA PUBL.: 

02-06-2015

IDIOMA: 

cat 
$ 13.00

Según respuesta  
     del editor  


Libro
Añadir al carrito
 
 
La Josefina, una noia nascuda a finals del segle XIX en un poble del nostre territori, està casada amb un hereu i viu a la casa pairal de la família del seu marit. El seu home treballa i viu a ciutat, i ella s’està al casalot amb l’única companyia de la Cisqueta, una vella minyona, i les esporàdiques visites de la seva sogra.
Un esdeveniment colpidor —la mort del fill— i la descoberta d’alguns secrets d’ambdues famílies —la seva i la del seu marit— obliguen la protagonista a haver d’afrontar, tota sola, uns fets del passat que enterboleixen la seva vida de casada.
Cendra Viva està narrada en primera persona i en temps present, però ens transporta a principis del segle XX. Ens presenta una jove protagonista que, en els seus primers anys de matrimoni, ha de lluitar contra els prejudicis de l’època —socials, familiars, religiosos, culturals i polítics—, dels quals ella n’és, també, una víctima.
Les incursions que la narració fa en el passat proporcionen al lector les eines per a poder interpretar el present que viuen els protagonistes, tenint en compte el context en el qual es desenvolupa l’acció.
 
SERVICIO EXCLUSIVO Y ESPECIALIZADO A BIBLIOTECAS
Puvill Libros, S.A. c/ Estany, 13, Nave D-1. 08038 Barcelona
Teléfono+34 932 988 960 Fax+34 932 988 961 e-mail info@puvill.com
Facebook facebook.com/Puvill.Libros
Google+ plus.google.com/+PuvillLibrosBarcelona