BUSQUES UNA ALTERNATIVA AL TEU BANC? : PREGUNTES I RESPOSTES SOBRE FINANCES èTIQUES

Busques una alternativa al teu banc? : preguntes i respostes sobre finances ètiques
 

AUTOR/-A: 

PEIRó I COMPAINS, IRENE

EDITORIAL: 

EDICIONS ELS LLUMS

COLECCIÓN: 

LLIBRES URGENTS ; 3

ISBN: 

9788415526070

EDICIÓN: 

1

DESCR. FÍSICA: 

193 p. 21 cm

FECHA PUBL.: 

01-01-2012

IDIOMA: 

cat 
$ 19.00

Según respuesta  
     del editor  


Libro
Añadir al carrito
 
 
Busques una alternativa al teu banc? és un llibre adreçat a totes aquelles persones que es fan preguntes sobre la situació social i econòmica actual i qüestionen el comportament tant de les entitats financeres com dels responsables polítics. Ajudar a respondre aquestes preguntes i, alhora, donar a conèixer una de les alternatives a la banca convencional, les finances ètiques, mitjançat vuit entrevistes a experts en aquest tema, són els punts de partida d’aquesta publicació.
El llibre recull entrevistes amb representants de les principals entitats de finances ètiques del país (Triodos Bank, FIARE, COOP57 i Oikocredit), així com amb l’associació FETS, que promou aquesta alternativa a la banca convencional des de 1999; l’ONG Setem, que desenvolupa una campanya específica sobre aquest tema, o l’organització ATTAC, defensora de la banca pública. L’obra es completa amb vuit testimonis de persones que expliquen per què s’han fet sòcies o clientes de la banca ètica, o com han posat en marxa un projecte social, cultural, mediambiental o de cooperació internacional amb el crèdit concedit per una entitat d’aquest tipus.
En definitiva, aquesta publicació vol ser una eina útil i pràctica per a totes aquelles persones que busquen una alternativa al seu abast per ajudar a canviar el món que els envolta.
 
SERVICIO EXCLUSIVO Y ESPECIALIZADO A BIBLIOTECAS
Puvill Libros, S.A. c/ Estany, 13, Nave D-1. 08038 Barcelona
Teléfono+34 932 988 960 Fax+34 932 988 961 e-mail info@puvill.com
Facebook facebook.com/Puvill.Libros
Google+ plus.google.com/+PuvillLibrosBarcelona